Audiovisueel technicus

Lijkt het je geweldig om als techneut te mogen werken met de nieuwste audiovisuele (AV) en IT-apparatuur? Net klaar met je technische opleiding of ben je als installatietechneut, IT-technicus of servicemonteur klaar voor een 2e stap? Lijkt het je wat om professionele AV/IT-installaties te plaatsen bij steeds verschillende klanten en is zichtwerk echt iets voor jou? Of ben je gewoon nieuwgierig wat de audiovisuele wereld op het gebied van Audio, Video en IT jou kan brengen? Dan bieden wij jou verschillende mogelijkheden maar vooral een mooie job met training, opleiding en groeimogelijkheden en komen wij graag met jou in contact!

Fidato is als hét audiovisueel bedrijf gespecialiseerd in audiovisuele projectinrichting, evenementen en multimedia oplossingen. In de B2B markt realiseren wij projecten met audiovisuele toepassingen die door iedereen te gebruiken zijn. Onze klanten zijn over het algemeen organisaties binnen de overheid (gemeenten en ministeries), onderwijs (ROC-scholen, hbo’s en universiteiten) en grote bedrijven door heel Nederland.

Hoe ziet een gemiddelde werkdag eruit?

Je start de dag op kantoor, waar je het project waaraan je gaat werken, nog even doorneemt met de projectleider. Daarna ga je met je collega’s mee om aan de slag te gaan op het hoofdkantoor van een grote klant ergens in Nederland. Voor jou dé kans om een puik stukje werk te laten zien! Je helpt het team bij de inrichting van een complete boardroom van de Raad van Bestuur met een videowall en videoconferencing. Samen richten jullie nog verschillende vergaderruimtes in en voorzien jullie de hal met monitoren, waarover verschillende info gaat spelen. Daarnaast leggen jullie de gehele infrastructuur (bekabeling en randapparatuur) aan en help je bij de montage van alle apparatuur: een precisiewerkje! Om de deadline te halen wordt het uiterste van jullie gevraagd… maar jij laat je niet gek maken. Ruim voor de opening van het nieuwe pand regelen jullie de apparatuur in, waarna je het geheel samen met de projectleider binnen de gestelde tijd test en bedrijfsklaar oplevert.

Jouw dagelijkse werkzaamheden als audiovisueel technicus:

In deze technisch uitvoerende job installeer je samen met jouw collega’s AV projecten door heel Nederland. Je treft hierbij zowel voorbereidingen op het project – door o.a. montagemateriaal te plaatsen en bekabeling af te monteren – als op kantoor, door apparatuur en besturingskasten op te bouwen. Je installeert audiovisuele systemen met diverse apparatuur bij de klanten, om deze uiteindelijk gebruiksklaar op te leveren.
Je werkt aan de hand van systeemtekeningen en hebt vaak rechtstreeks contact met de klant op locatie. De projecten installeer je meestal samen met collega’s en daarnaast werk je ook vaak samen met andere partijen, zoals de e-installateur, ICT en aannemer.

Wij bieden jou:

Fidato biedt jou een mooie job, waarbij je op hoog niveau AV installaties maakt met steeds de nieuwste beeld-, licht-, geluids- en besturingsapparatuur en audiovisuele technieken. Je werkt bijna altijd in een ‘schone’ omgeving, omdat je op bestaande locaties werkt of omdat je bij een nieuw pand pas op het laatst van de bouw de apparatuur gaat plaatsen.

Je maakt onderdeel uit van een gedreven team van technische AV professionals, die samen mooie projecten willen maken. Omdat je met de nieuwste audiovisuele technieken en producten werkt, in een markt die erg snel in ontwikkeling is, volg je doorlopend (fabrikanten-)trainingen en cursussen. Tenslotte werk je vaak met meerdere collega’s aan projecten voor steeds wisselende bedrijven in verschillende branches door heel Nederland. Ons motto is dan ook: Samen werken en leren, door lol te hebben en mooie dingen te maken. Kortom: je komt in een gedreven, flexibel en ondernemend team van jonge professionals, waarbij we steeds samen werken aan ‘the next step’ in de wereld van AV!

En wat nog meer?

 • Marktconform salaris.
 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden (waaronder 26 vakantiedagen), een goede pensioenregeling (bijdrage van 50%) en vergoeding van alle reisuren.
 • Eigen gereedschap en mobiele telefoon.
 • Diverse cursussen, trainingen en/of opleidingen.
 • Audiovisuele bijeenkomsten en inspiratiesessies van fabrikanten.
 • Gezellige vrijdagmiddagborrels en teamsessies/-bijeenkomsten.

Wie ben jij?


Je bent een starter of je bent toe aan een 2e stap om aan de slag te gaan als AV installatiemonteur. Daarbij beschik je over (elektro-)technische kennis en bouwkundig inzicht. Je bent communicatief vaardig, werkt gestructureerd en je hebt de drive om zaken op tijd af te hebben. Kortom: je bent praktisch ingesteld en weet van aanpakken.

Tot slot geeft het je een kick om samen mooie projecten te maken, waarbij netjes en accuraat werken in jouw genen zit. Als je een paar jaar ervaring hebt in de elektrotechniek en/of naast elektro- dan wel AV-techniek ook geïnteresseerd bent in alles wat met ICT te maken heeft, is dat mooi meegenomen.

Verder?

 • Een mbo-opleiding (zoals Elektrotechniek, Mechatronica electrotechniek/meet- en regeltechniek of Smart-industries).
 • Je bent geïnteresseerd in (nieuwe) audiovisuele en ICT technieken en hebt bouwkundig inzicht.
 • Je bent in het bezit van rijbewijs B en een VCA-diploma, of je bent bereid om deze te behalen.
 • Jouw houding is gericht op samenwerken en oplossingsgerichtheid.
 • Je bent klantgericht en weet van aanpakken.
 • Als de situatie erom vraagt ben je flexibel, denk je mee en ben je bereid door te werken om je werkzaamheden af te ronden.
 • Je hebt oog voor detail en je richt je er vooral op het mooiste eindproduct bij de klant af te leveren.
 • Je woont in de omgeving van Arnhem.

Over Fidato

Fidato, gevestigd in Westervoort, opereert sinds 1992 met een team van 50 professionals als één van de meest vooraanstaande partners binnen de audiovisuele markt op het gebied van projectinrichting en het facilitair ondersteunen van zakelijke evenementen. Onze klanten zijn over het algemeen grotere organisaties binnen zowel overheid (gemeentes en ministeries) als onderwijs (ROC-scholen, hbo’s en universiteiten) en grote corporates door heel Nederland.

Enthousiast? Ben je toe aan de volgende stap in jouw carrière en ben je enthousiast na het lezen van deze vacature? Dan komen wij graag direct met je in gesprek! Mail je sollicitatie naar info@fidato.nl.

Vragen over Fidato? Stel deze aan Maurice Hurxkens (directeur) via maurice@fidato.nl of 026 – 364 48 28.


Werken bij Fidato is tevens kiezen voor ondernemerschap en ruimte voor persoonlijke groei in een no-nonsense organisatie met korte lijnen, geen onnodige regels en waardering op basis van prestaties. Ga mee op expeditie om samen met ons te groeien!

Fidato, opereert sinds 1992 met een team van 50 professionals als een van de meest vooraanstaande partners binnen de audiovisuele markt op het gebied van projectinrichting en het facilitair ondersteunen van zakelijke evenementen. Onze klanten zijn over het algemeen grotere organisaties binnen zowel overheid (gemeentes en ministeries) als onderwijs (HBO’s en Universiteiten) en grote corporates door heel Nederland.

Geen acquisitie gewenst naar aanleiding van deze vacature. We hebben onze partners en zijn bezig met onze klanten.