WIJ ZIJN SPECIALIST IN

Congres & Events

Gastheerschap en klantvriendelijkheid in combinatie met het verhuren van representatieve ruimten is een businessmodel dat we vaak terugzien bij locaties die geschikt zijn voor zakelijke bijeenkomsten, vergaderingen, congressen en conferenties. Allemaal kunnen ze plaatsvinden in de beschikbare zalen en ruimten van jouw organisatie. Tijdens een congres of evenement bereik je snel een groot publiek en ontstaat er connectie tussen medewerkers en/of (potentiële) klanten. Zelfs binnen een internationale onderneming kan de juiste technologie iedereen bij elkaar brengen op één moment, zonder allemaal fysiek aanwezig te zijn. Wij leggen de technische basis voor jouw succesvolle evenement.

Live communicatie

Live communicatie omvat een reeks communicatieactiviteiten van een organisatie gericht op een zakelijk publiek. Zakelijke evenementen zijn de perfecte gelegenheid om een blijvende indruk achter te laten. Of je nu betrokken bent bij marketing, verkoop, werving of bedrijfscommunicatie, een gedeelde ervaring met een groep kan een unieke reis zijn die leidt tot loyale klanten en gemotiveerde medewerkers.

Tegenwoordig bestaan er verschillende vormen van evenementen en live communicatie. Er zijn live evenementen die perfect geluid in de locatie vereisen en de juiste ondersteuning met digitale displays. Online evenementen vragen om een andere technische aanpak en hybride evenementen bieden deelnemers de keuze tussen fysieke aanwezigheid en online deelname. 

Servicepartner

Het organiseren van een succesvol zakelijk evenement kan technisch behoorlijk complex zijn. Wij ontzorgen je door dit volledig voor onze rekening te nemen, zodat jij je 100% kunt concentreren op het evenement zelf. Onze medewerkers zijn aanwezig, bedienen de audiovisuele apparatuur en zorgen zo voor een vlekkeloos verloop.

Narrowcasting

Hiermee kun je op gewenste locaties gericht informatie delen met een specifieke doelgroep. Schermen worden strategisch geplaatst (bij catering, ingangen, naast liften) om aan te geven welke kamers gereserveerd of beschikbaar zijn. Narrowcasting kan ook dienen als digitale bewegwijzering zodat bezoekers zich gemakkelijk kunnen oriënteren in een gebouw of ruimte die ze niet kennen.

Ook mogelijk “As a Service”

Dit houdt in dat we een langdurige samenwerking aangaan met jouw organisatie. We coördineren niet alleen de technische aspecten van een evenement, maar bieden ook langdurige technische expertise. Denk aan maandelijkse ondersteuning bij bestuursvergaderingen! Het is een doorlopende dienst die ervoor zorgt dat jouw technische faciliteiten altijd up-to-date zijn.

Onze klanten in events & congres

Deze bedrijven hebben wij geholpen met de inzet van audiovisuele toepassingen.