KOM JE BIJ ONS WERKEN?

Werken bij Fidato

Wil jij graag bij Fidato werken met audiovisuele oplossingen? Fidato is actief in een aantrekkelijke branche waar gebruik wordt gemaakt van de modernste technologieën. Fidato is een jong en informeel bedrijf met een open cultuur. Je komt te werken in een enthousiast team waarin samenwerking en werkplezier voorop staat en eigen initiatief zeer wordt gewaardeerd. Wij bieden je de ruimte voor persoonlijke ontwikkeling middels training, opleiding en persoonlijke coaching (ongeacht functie) en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Onze vacatures

Ben jij klaar voor een volgende stap in jouw sales carrière? Vind jij het een uitdaging om, in een snel veranderende markt, zelfstandig te bouwen aan jouw eigen (project)business? We zoeken versterking voor ons team!

Als projectleider ben jij verantwoordelijk voor een succesvolle realisatie van verschillende audiovisuele projecten. Je bent het aanspreekpunt en de spil tussen onze klanten en de installatieteams.

Lijkt het je geweldig om als techneut te mogen werken met de nieuwste audiovisuele (AV) en IT-apparatuur? Net klaar met je opleiding of ben je als installatietechneut, IT-technicus of servicemonteur klaar voor een 2e stap?

Lijkt het je wat om in de audiovisuele wereld steeds bij verschillende klanten over de vloer te komen? Heb je affiniteit met elektrotechniek en/of IT? Geef je carrière dan een boost bij Fidato.              

Word jij enthousiast van mensen helpen? Denk jij in oplossingen en ben jij een ster om technische zaken te regelen? Binnen ons team ligt een prachtige kans om jezelf te ontwikkelen en te bouwen aan onze klantenservice.