FLEXIBEL WERKEN

Smart Building & Workplace Solutions

Het moderne kantoor is flexibel en multifunctioneel. Het is een kunst om hybride gebruik - en daarmee het wisselend op de zaak, onderweg en thuis werken - prettig en makkelijk te maken. Je wilt alles zo goed mogelijk afstemmen op de gebruikers en hun activiteiten. Maar je wilt ook de faciliteiten van een kantoor efficiënt gebruiken. Fidato helpt je daarbij!

Wat zijn Smart Buildings & Workplace Solutions?

Het nieuwe werken en daarmee ook onze werkomgeving is continue in ontwikkeling. Ook wel Smart Building & Workplace Solutions genoemd. Een breed onderwerp. Enerzijds hebben we het over digitale faciliteiten zoals AV en ICT systemen die allemaal op elkaar afgestemd zijn. Anderzijds bieden we veel keuze in ruimte- en werkplekreservering, wayfinding, digitale signalering en narrowcasting. We optimaliseren het gebruik van de werkplekken en het gebouw door al deze diensten en systemen aan elkaar te koppelen. Dit doen we onder andere met smart building-sensoren, toegangssystemen, personeelspassen en bezoekersregistratie. Alles staat met elkaar in verbinding. 

 

Employee App

De Employee App is de verbindende factor en geeft toegang tot alle functionaliteiten en integreert met jouw digitale werkomgeving, bijvoorbeeld Microsoft Teams of Office 365. Zo kunnen medewerkers hun werkzaamheden zorgeloos en probleemloos uitvoeren! Met de Employee App reserveer je met één klik een werkplek of een ruimte met bepaalde voorzieningen. Maar ook een leenauto, parkeerplaats of fiets kun je regelen via de app. Bestuur de verlichting van je werkplek of vind een collega om mee samen te werken. Kapotte apparatuur? Een vervuilde ruimte? Meld het via de app. En het beheer van al die techniek? Dat doen wij, op afstand. Zodat jij er geen werk aan hebt.

Slim, flexibel en efficiënt

Werknemers hebben een steeds grotere behoefte aan slimme en flexibele kantoren. Hoe vroeger iedereen een eigen bureau en werkplek had, wordt er tegenwoordig met flexplekken gewerkt. Je komt wanneer je komt. Het kantoor is steeds meer een ontmoetingsplek en een hybride werkplek voor medewerkers. Kantoren en andere (werk)faciliteiten worden dankzij Smart Building & Workplace Solutions een stuk toegankelijker voor alle gebruikers. Met daarbij tal van voordelen. Door de systemen slim in te richten, worden alle ruimtes optimaal gebruikt. Denk aan slimme verlichting, temperatuurregeling, maar ook een reserveringssysteem voor ruimtes of auto’s. 

Integreer je digitale en fysieke werkomgeving

Werknemers willen eenvoudig gebruik kunnen maken van gedigitaliseerde werkomgevingen. Het moet voor hen makkelijk zijn om bijvoorbeeld hun eigen device (BYOD) aan te sluiten om een presentatie te kunnen geven in een vergaderruimte. Ook interne systemen worden makkelijk toegankelijk gemaakt met onze audiovisuele toepassingen met betrekking tot Workplace Solutions. Denk aan beeldschermen, headsets, microfoons, webcams enzovoorts. 

Optimale gebruikersadoptie

We regelen niet alleen de techniek, maar ook gebruikersadoptie en exploitatie. Door zo veel mogelijk te werken met smart screens en apps, zoals de TEOS-technologie van Sony, kunnen we de meeste nieuwe innovaties uitrollen zonder hardware te installeren of te vervangen. Met een uitgebreid, flexibel automatiseringsplatform in de cloud kunnen we het beheer volledig op afstand doen. We voeren veranderingen door vanaf onze eigen werkplek, zonder inzet van jouw mensen. Met slimme AV-technieken automatiseren we processen zoals het automatisch opstarten van de apparatuur en openen van de juiste videovergadering bij het reserveren van een ruimte of het aanmelden op het deur-touchscherm. Dankzij beeldschermcommunicatie kunnen we zelfs sturen op bewust gebruik van de ruimte. We meten de CO2-uitstoot en doen een melding. Ramen sluiten of verlichting en AV apparatuur uitschakelen na gebruik? Wij doen een melding op het scherm of maken een koppeling zodat alles automatisch uit gaat!

Trots op onze Smart Building & Workplace Solutions klanten