INFORMATIE OP LOCATIE

Narrowcasting, signage en contentcreatie

Het delen van belangrijke informatie binnen een grote organisatie kan een uitdaging zijn. Vooral als je te maken hebt met grote gebouwen, faciliteiten of terreinen. Daarnaast kan het lastig zijn om bezoekers snel en gemakkelijk naar de juiste plek te leiden, vooral wanneer het niet altijd mogelijk is om voldoende personeel hiervoor in te zetten. Hier komen narrowcasting, signage en kwalitatieve content om de hoek kijken, want zij zijn de sleutel tot succes.

Wat is narrowcasting eigenlijk?

Narrowcasting is een methode om specifieke informatie op locatie te leveren aan een bepaald publiek. Dit wordt mogelijk gemaakt door digitale schermen die op afstand bediend kunnen worden en overal geïnstalleerd kunnen worden, denk bijvoorbeeld aan winkels, horecagelegenheden, openbaar vervoer, kantoren, evenementenlocaties, zorginstellingen en scholen.

Met narrowcasting kunnen verschillende toepassingen gerealiseerd worden. Zo kan een scherm boven de receptie een welkomstboodschap tonen en bezoekers naar de juiste ruimtes verwijzen. Schermen in wachtruimtes kunnen productinformatie, nieuws of entertainment tonen. In de hal van een school kunnen studenten in één oogopslag de roosterwijzigingen zien. Ook kunnen personeelsruimtes worden voorzien van schermen waar HR- en veiligheidsinformatie of bedrijfsnieuws gedeeld wordt.

Verbeter communicatie, deel informatie effectiever en zorg voor verbondenheid

Narrowcasting en digital signage spelen een belangrijke rol bij het doelgericht verzenden van geoptimaliseerde content naar een specifieke doelgroep. Dit resulteert in een grotere betrokkenheid en verbondenheid bij de ontvangers van de informatie, die op locatie naar behoefte wordt overgebracht. Bij Fidato maken we vaak gebruik van M2Cast, een bewezen product dat al jarenlang functioneel, gebruiksvriendelijk en flexibel is voor narrowcasting en digital signage-oplossingen

Contentcreatie

We leveren niet alleen de technische oplossingen, maar verzorgen ook de creatie van de content. We begrijpen dat het maken van de juiste content voor de schermen tijd kan kosten, iets waar medewerkers niet altijd over beschikken. Daarom nemen wij dit graag van je over, zodat je informatie altijd up-to-date en accuraat is.

Trots op onze narrowcasting klanten