OVER ONS

Wij zijn Fidato

De audiovisuele wereld is ongelooflijk leuk, snel en innovatief. Dat is de reden dat wij in dit vak zitten: de ontwikkelingen gaan hard en er is altijd iets nieuws. Onze klanten zijn vaak op zoek naar specifieke producten, zoals goede webcams en microfoons om hybride te vergaderen. Wij bieden ze meer dan dat. We gaan op zoek naar de vraag achter de vraag en komen dan tot de mooiste oplossingen. Zo helpen we onze klanten pas écht. 

Flexibel – Betrouwbaar – Betrokken – Klantgericht

Dat zijn, al sinds de oprichting in 1992, onze kernwaarden. Dit stralen we uit in elke vezel van ons bedrijf. Van de directeur tot de klantenservice, iedereen is betrokken. We zijn een relatief kleine, hechte club mensen. We kunnen snel schakelen wat ons flexibel maakt en zorgt dat we altijd met de klant kunnen meebewegen. Iedere klant krijgt een vaste accountmanager en dus contactpersoon waardoor er een goede klantrelatie ontstaat, gebaseerd op vertrouwen en betrokkenheid. We laten je graag zien wat we in huis hebben. 

Onze werkwijze

Bij ons staat het luisteren naar de wensen en behoeften van de klant centraal. Onderstaande stappen brengen onze werkwijze goed in kaart.

1

Advies & ontwerp

Ieder ontwerp begint met gedegen inventariseren. Wat is de vraag, wat is de vraag áchter de vraag en wat wordt de oplossing? We gaan in gesprek met de (potentiële) klant, brengen alle behoeften en wensen in kaart. Nadat we alles helder hebben, maken we een technisch ontwerp maar daarin de juiste passende oplossingen. In AV is er geen vast stramien dat je kunt volgen voor een project. Er is geen standaardrecept of installatie die je zonder nadenken kunt uitrollen. En precies daarom leveren we je maatwerk!
2

Projectmanagement

Het ontwerp is goedgekeurd, we gaan beginnen met de voorbereiding. Alle details worden afgestemd met de betrokken partijen van het bouwteam en de leveranciers. We zorgen dat de klant volledig op de hoogte is van de planning en levertijden. En houden ons natuurlijk aan de afspraken.

3

Realisatie

Het is zover! Onze installateurs komen het ontwerp uitvoeren. Alle besproken producten, systemen en technologieën worden geïnstalleerd. We gaan niet weg voordat alles naar behoren werkt!

4

Support

Ons werk stopt niet na de installatie. Nee, ook daarna blijven we voor je beschikbaar. Denk aan jaarlijks preventief onderhoud, contentcreatie, management rapportages en- of adviezen. Zijn er nieuwe technieken beschikbaar? We zorgen dat je op de hoogte blijft. Dankzij een langdurige samenwerking zorgen we ervoor dat je het maximale uit je apparatuur haalt.

Of het nu gaat om hybride vergaderen, hybride onderwijs, het inrichten van je smart building of het verduurzamen van je bedrijf: wij hebben er ervaring mee en we helpen je. We zijn je sparringpartner, vanaf het eerste contactmoment tot ver na de productie. Zo doen we dat bij Fidato.

Lidmaatschappen

Als system integrator en audiovisueel partner voor events zijn wij lid van de VSI, Vereniging System Integrators en InfoComm. Daarnaast behalen wij ieder jaar ons VCA* certificaat voor veilig werken.