PERSOONLIJK OP AFSTAND

Webcasting

Voor veel organisaties is het organiseren van een online of hybride evenement een uitdagende klus. Zijn de verbindingen stabiel genoeg? Zijn alle mensen thuis of op andere locaties voorzien van de juiste apparatuur, updates en technieken? Komt onze boodschap wel goed over digitaal? Allemaal vraagstukken waarvoor wij de oplossing hebben. Met onze kennis en techniek op maat helpen we dagelijks bedrijven met het geven van online of hybride lessen, vergaderingen of presentaties. We zorgen, samen met jou, voor de mooiste online ervaringen!

Wat is webcasting?

Online events omvatten uiteenlopende vormen van live communicatie. In steeds meer organisaties groeit de vraag naar hybride of volledige online events. Denk aan livestreams, presentaties, vergaderingen maar ook online lessen. Steeds meer organisaties richten daarom studio’s in. Er wordt ook veel met 'gelegenheidstudio's' gewerkt: kantineruimtes, vergaderruimtes en dergelijke die tijdelijk worden voorzien van AV-apparatuur, vooral voor feestelijke presentaties of andere grote evenementen die minder vaak voorkomen. We zorgen voor jou als organisator. Want gebruiksvriendelijkheid is belangrijk. Online of hybride vergaderen en presenteren moet makkelijk en leuk zijn, ook als je geen AV professional bent.

Online bereik vergroten

Webcasting vergroot het bereik van een bijeenkomst enorm, waardoor deze toegankelijker wordt op afstand.

Tijdens een online event werken we graag met je samen. We regelen de hele opbouw en afbouw van een studio en nemen configuratie en bediening van alle apparatuur op ons. Zo kun jij je focussen op het event en hoef je niet na te denken over alle technische randzaken. Dat lukt voor kleinere bijeenkomsten ook met onze One Touch Studio. Daarmee kan iedere gebruiker zichzelf redden zonder technische kennis. Gaat er toch iets niet helemaal goed? Dan zijn wij er om te ondersteunen.

Studio-inrichting

We leveren oplossingen op maat, van ‘simpel maar doeltreffend’ tot volwaardige televisiestudio’s waar je producties kunt maken die qua kwaliteit kunnen concurreren met de mainstream media. We voorzien ruimtes niet alleen van camera’s en microfoons, maar we zorgen ook voor verlichting, een green screen, decor, meubilair en uitgebreide bedieningsconsoles. Al onze apparatuur integreert naadloos met alle andere gangbare platforms. Je kunt uiteraard ook streamen naar je eigen webportal of de opnames opslaan, lokaal of in de cloud.

Trots op onze webcasting klanten