VERGADEREN VAN VER

Hybride vergaderen

Hybride werken en vergaderen is een dagelijks fenomeen, met zowel fysieke als online deelnemers. Bij Fidato begrijpen we de technische uitdagingen die hierbij komen kijken. Wij maken vergaderen en presenteren gemakkelijk door te zorgen voor perfect geluid, beeld en een goede interactie tussen de aanwezigen in de ruimte en de online deelnemers.

Wat is hybride vergaderen?

Hybride vergaderen houdt in dat niet alle deelnemers fysiek aanwezig hoeven te zijn, wat vooral handig is bij internationale samenwerkingen of bij het thuiswerken. Het is essentieel dat de afstand geen belemmering vormt en dat iedereen elkaar goed kan zien en horen, en dat presentatiemiddelen duidelijk zichtbaar zijn. Effectieve interactie, zelfs bij bijeenkomsten met meerdere mensen die een verbinding delen, is van groot belang.

We hebben veel ervaring in het inrichten van moderne vergaderruimten, waarbij we altijd rekening houden met de specifieke wensen van onze klanten. Ongeacht welke vergadersoftware je gebruikt, bieden we een naadloze hybride samenwerking. We zorgen voor de juiste apparatuur en een goede integratie met bestaande systemen voor videovergaderen.

Naadloos hybride samenwerken

Er zijn diverse soorten vergaderruimtes, variërend van grote en kleine ruimtes tot ruimtes met verschillende opstellingen tafels en stoelen, en ruimtes die flexibel kunnen worden ingericht voor zittende of staande vergaderingen. Het is essentieel om voor elke type vergaderruimte de juiste apparatuur te hebben. Bovendien is een naadloze integratie met bestaande videovergadersystemen zoals Teams of WebEx van groot belang. Of je nu BlueJeans, Google Meet of Pexip gebruikt, je wilt snel en zonder technische kennis aan de slag.

Snelle adoptie met onze intuïtieve, uniforme bediening

Voordat we beginnen, werken we samen met jou een concept uit dat aan al je eisen voldoet en in al je vergaderruimten toepasbaar is. Ben je tevreden? Dan gaan we aan de slag. We streven naar identieke en eenvoudige bediening in al je ruimtes, zodat je medewerkers probleemloos kunnen werken, ongeacht de locatie. Want gebruikersadoptie is net zo belangrijk als technologie.

Trots op onze hybride vergaderen klanten