DOELTREFFENDE DIENSTVERLENING

AV as a Service

We zijn allemaal bekend met de huidige lease mogelijkheden zoals het leasen van een auto of wasmachine. Ook voor AV is het de perfecte oplossing. Geen hoge aanschafkosten, altijd de nieuwste technologie en onderhoudsservice wanneer nodig. Oftewel, dé manier om AV voor jouw organisatie duurzaam en toekomstbestendig in te richten.

Wat is AV as a Service?

De naam AV as a Service zegt het eigenlijk al. We bieden AV aan als een service. Een gebruikservice. Je bent dus niet meer verplicht om als organisatie alle producten en diensten aan te schaffen. Dat scheelt natuurlijk enorm in de investeringskosten. Maar we borgen ook de functionaliteit en werking van de apparatuur met alle bijbehorende service. We bewegen met je wensen mee en zorgen dat je voorzien wordt van de nieuwste trends of upgrades. Onze specialisten weten wat er speelt in de markt en wat jij als klant nodig hebt! Ze helpen je met nieuwe technologieën, het installeren, onderhouden en updaten van AV software.

Betaal voor gebruik (opex) en niet voor bezit (capex)

Het belangrijkste en grootste voordeel van AV as a Service is dat je als organisatie geen grote investeringen hoeft te maken in hardware. Je betaalt enkel een maandelijkse vergoeding voor het gebruik van de producten.

Is een systeem verouderd? Dan zorgen we ervoor dat je systemen een update krijgen. Zo combineer je hardware met software, dienstverlening en specialistische hulp bij alle aspecten van AV. Wij helpen je met het kiezen van een oplossing tot bediening en beheer. Allemaal om ervoor te zorgen dat je zorgeloos geniet van de laatste technologieën en mogelijkheden.

Kies uit nieuw, refurbished, secondlife

Volledig gericht op jouw klantvraag, bieden we een passende oplossing van AV-middelen en diensten. We zorgen dat onze oplossing volledig aansluit bij de behoeften van je organisatie. Uiteraard passend binnen het budget. Zonder kleine lettertjes of abonnementsvormen waar je aan vast zit. Naast nieuwe producten, bieden we ook de mogelijkheid om second hand of refurbished producten te kiezen. Dat is financieel gunstig én dat draagt bij aan ons streven naar duurzaamheid.

Trots op onze AV as a Service klanten