DUURZAAM DOOR HERGEBRUIK

AV Circulair

We geloven in duurzaamheid en je verantwoordelijkheid nemen voor het milieu. Daarom bieden we naast nieuwe AV-technieken en systemen ook AV Circulair aan. We streven ernaar om niet zomaar het nieuwste van het nieuwste te (ver)kopen. Op deze manier zorgen we ervoor dat je altijd een installatie krijgt die voldoet aan jouw eisen en binnen je budget past: nieuw of hergebruikt.

Wat is AV Circulair?

Met AV Circulair bieden we eerder gebruikte AV- en ICT-techniek aan, op elke gewenste schaal. Uiteraard controleren we deze producten grondig en refurbishen we ze waar nodig. Fidato zet zich in voor maatschappelijk verantwoord ondernemen door circulaire inrichting op elke schaal toe te passen. Duurzaamheid, milieubewustzijn en het hergebruik van kwalitatief hoogwaardige producten is ons uitgangspunt.

Van NUL-meting tot volledig duurzaam

Voordat we aan de slag gaan, voeren we een NUL-meting uit. Hierbij beoordelen we of de bestaande apparatuur voldoet aan de behoeften en wensen, en of er mogelijk vervanging of aanvulling nodig is. Bij verhuizingen en verbouwingen van kantoorgebouwen helpen we je bewuste keuzes te maken met door technische toepassingen te controleren, refurbishen of vervangen. Daarnaast streven we naar duurzame en circulaire evenementen door efficiënt gebruik te maken van aanwezige apparatuur en voorzieningen. Uiteraard altijd met oog voor al je wensen.

Duurzaamheid

Door te kiezen voor hergebruik van AV- en ICT-technologie draag je actief bij aan het verbeteren van het milieu. Bijvoorbeeld door het verlengen van de levensduur van producten verminderen de milieueffecten van productie en recycling.

Kwaliteit, garantie en kostenbesparing

Refurbished of tweedehands AV-producten zijn vaak aanzienlijk goedkoper dan nieuwe apparatuur. Door te kiezen voor AV Circulair kun je kosten besparen zonder in te leveren op kwaliteit en functionaliteit. Alle producten die worden geleverd worden eerst grondig gecontroleerd. Hierdoor kun je vertrouwen op de kwaliteit en betrouwbaarheid van de tweedehands apparatuur.

Kortom, AV Circulair biedt duurzaamheid, kostenbesparing, flexibiliteit en kwaliteit, waardoor het een aantrekkelijke keuze is voor organisaties die streven naar een verantwoorde en efficiënte inzet van audiovisuele technologie. Iets waar je tegenwoordig niet meer omheen kunt!

 

Trots op onze AV Circulair klanten