FIDATO IS SPECIALIST IN DE

Zorg

De zorg is een branche die altijd in ontwikkeling is. Innovaties volgen elkaar in rap tempo op, of het nou gaat over de verbetering van levenskwaliteit of genezing, de medische techniek staat vandaag de dag voor niets. De zorg hangt samen met een enorme diversiteit aan menselijke behoeftes en de (digitale) communicatie die hier op wordt ingericht. Denk bijvoorbeeld aan het overdragen van medische kennis, het beoordelen van een diagnose en het bespreken van behandelplannen, maar ook het informeren van patiënten en bezoekers is iets waar mensen in de zorg veelvuldig mee te maken krijgen. Hoe fijn is het dan als audiovisuele toepassingen je enigszins ontzorgen? Gerichte communicatie met patiënten, integratie van systemen of webcasting voor kennisoverdracht, wij helpen je door middel van onze audiovisuele toepassingen.

Patiëntbeleving

Totaal de weg kwijt in het pand of niet goed op de hoogte zijn van actuele wachttijden of roosterwijzigingen. Dit is slechts een greep uit situaties die patiënten en ziekenhuisbezoekers beleven en deze dragen niet bij aan een optimale gemoedstoestand. De gezondheid, meestal de aanleiding van een ziekenhuisbezoek, zorgt ook voor stress. Dan is het fijn als randinformatie, zoals wachttijden of wegbewijzering, niet voor extra stress zorgt. Onze audiovisuele expertise zorgt voor een geoptimaliseerde patiëntbeleving en een efficiëntere werkomgeving.

Modernisering EPD

Waar de huidige administratieve werkzaamheden omtrent een patiëntendossier (EPD) nog heel veel tijd in beslag nemen, kunnen de ontwikkelingen hieromtrent ondersteund worden door verschillende audiovisuele toepassingen. Dit kan zijn het invoeren van (patiënt)gegevens aan de hand van voice-control, maar denk bijvoorbeeld ook aan het makkelijk presenteren van data aan de hand van een visuele weergave, waardoor informatie toegankelijker wordt voor de ontvanger.

Doordat steeds meer sprake is van samenwerking en integratie van verschillende medische disciplines bij de behandeling van patiënt, is overleg over behandelplannen en beoordeling van (beeld-)materiaal steeds evidenter. Om dat on-site of op afstand en/of een combinatie hiervan zo efficiënt mogelijk plaats te laten vinden, ondersteunen we dergelijke processen met een diversiteit aan (vergader-)oplossingen zodat de medicus zich kan richten op het behandelen van de patiënt.

Onze klanten in de zorg

Deze zorgbedrijven hebben wij geholpen met de inzet van audiovisuele toepassingen.