WIJ ZIJN SPECIALIST IN

Zakelijk

De zakelijke markt vraagt steeds om nieuwe toepassingen en innovatieve oplossingen. De nieuwe manier van werken heeft de behoefte aan dergelijke oplossingen nog meer aangewakkerd. Het op afstand werken en het kantoor enkel gebruiken als ontmoetingsplek of om dingen te overleggen, zorgt voor een stroomversnelling met betrekking tot geïnnoveerde werkomgevingen. De behoefte om op afstand te kunnen vergaderen of toegang te hebben tot bepaalde middelen en systemen; onze audiovisuele toepassingen maken het werk makkelijker, toegankelijker en efficiënter. Dat draag ook bij aan het geluk van je werknemers. 

Hybride vergaderen

Hybride vergaderen houdt in dat deelnemers niet meer fysiek aanwezig hoeven te zijn om toch deel te kunnen nemen aan een vergadering. Zodra één deelnemer de vergadering online bijwoont, spreken we al van een hybride vergadering. De techniek moet deze vergadering dan wel toegankelijk maken en daarnaast voor alle deelnemers goed te volgen. Een camera brengt de participanten in beeld, hoogwaardige microfoons waarborgen de verstaanbaarheid en haarscherpe schermen zorgen voor een goede zichtbaarheid van alle deelnemers aan de (hybride) vergadering. Onze jarenlange ervaring maakt dat wij weloverwogen keuzes maken met betrekking tot de installatie van de techniek die bij hybride vergaderen komt kijken.

 

Workplace solutions

Een optimale werkbeleving zorgt voor tevreden medewerkers binnen jouw organisatie. Onze workplace solutions maken jouw organisatie toegankelijk en gebruikersvriendelijk. ‘Workplace solutions’ is een breed begrip. Naast AV en IT faciliteiten bieden we ook een breed scala aan ruimte- en werkplekreservering, wayfinding, digital signage en narrowcasting. Door al die diensten en systemen met elkaar te koppelen en te verbinden met smart buildingsensoren, toegangssystemen, personeelspassen en bezoekersregistratie optimaliseren we het gebruik van al je faciliteiten en kunnen jouw medewerkers hun werk zo goed en makkelijk mogelijk uitvoeren.

Onze zakelijke klanten

Deze bedrijven hebben wij geholpen met de inzet van audiovisuele toepassingen.