Apenheul

Wij hebben ons ontfermd over de audiovisuele toepassingen in verschillende ruimten van ‘De St@art’. Dit is het kantoor en educatief centrum van Stichting Apenheul en het Natuurhuis in Apeldoorn.

Klant

Apenheul

Uitdaging

Inrichting kantoor & educatief centrum

Bijzonderheden

Vaste AV servicepartner

De uitdaging

De St@art fungeert als kantoor en educatief centrum van Stichting Apenheul. Vanwege de bijzondere vorm heeft dit gebouw, wat door het veelvuldig gebruik van hout goed in de bosrijke omgeving past, de naam de St@art gekregen. Naast de functie van kantoor, herbergt de St@art onder andere ook een auditorium, een expositieruimte, behandelkamers voor dierenartsen en meerdere multifunctionele zalen. Wij hebben ons ontfermd over de audiovisuele toepassingen in de verschillende ruimten en zijn vaste AV servicepartner van Apenheul, die waar nodig ook technische ondersteuning biedt bij uiteenlopende events.

Onze oplossing

Vaste AV servicepartner

Het complete auditorium van de St@art, door ons ingericht, is van alle gemakken voorzien en beschikt over moderne audiovisuele middelen waaronder een speciaal audio- en videosysteem met Dolby Surround en een superbreedbeeldprojectie. Daarnaast onderhouden we alle audiovisuele systemen als AV servicepartner van Apenheul.

Als partner van de Apenheul werden we gevraagd een videoclip te produceren voor de opening van het Natuurhuis De St@art. De clip werd geproduceerd op 2x HD-formaat met surround sound. Drie onderwerpen zijn daar bij gevisualiseerd; apen, mensen en omgeving. Het nieuwe logo is 3D vormgegeven in een moderne look & feel, waarbij deze verrassend naar voren komt uit een sterrenhemel. Ook is er voor een achtergrond gekozen waarop picture-in-picture live beelden van de sprekers worden getoond.

Events

Zeer regelmatig ondersteunen we de uiteenlopende evenementen die Apenheul faciliteert of organiseert. Het auditorium en vergaderzalencomplex is favoriet bij vele organisaties, groot en klein. Bij de grote hoeveelheid congressen, seminars en jaarvergaderingen die in de St@art worden georganiseerd, ondersteunen we met techniek én technische kennis. Zo heeft Hare Koninklijke Hoogheid Koningin Máxima der Nederlanden De St@art geopend waarbij wij alle AV faciliteiten hebben geleverd en technische ondersteuning hebben geboden aan het gehele event.

Toegepaste oplossingen

Over Apenheul

De Apenheul is een dierenpark met de nadruk op een breed scala aan apensoorten. Daarnaast faciliteert vergader- en congreslocatie De St@art bedrijven en andere organisaties met een locatie voor allerlei evenementen. Dit CO2-neutrale gebouw voldoet aan vele duurzaamheidseisen, en sluit aan bij de natuurbehoudsprojecten waar het Apenheul Natuurbehoudfonds zich wereldwijd voor inzet. Het park trekt jaarlijks een half miljoen bezoekers. Lees hier meer over de St@art.