Appèl B.V.

Na een selectietraject zijn we gekozen om het gemoderniseerde belevingscentrum van Appèl te voorzien van de nieuwste techniek. Wij hebben ze ondersteund bij het optimaliseren van dit belevingscentrum door middel van verschillende audiovisuele toepassingen.

Klant

Appèl B.V.

Uitdaging

Inrichting belevingscentrum

Bijzonderheden

Videoconferencing

De uitdaging

Familiebedrijf Appèl B.V. heeft langs de snelweg bij ‘s-Hertogenbosch een gemoderniseerd belevingscentrum laten bouwen, waar meer dan 1400 medewerkers en opdrachtgevers van de bedrijfscateraar inzicht krijgen in de laatste trends op het gebied van food en hospitality. Wij zijn gevraagd om dit unieke stukje architectuur, waar duurzaamheid centraal staat, te voorzien van audiovisuele toepassingen. Tijdens het selectietraject hebben we ons weten te onderscheiden door volledig met de opdrachtgever mee te denken en eerlijk te adviseren. Doel was om een eenvoudig te gebruiken, duurzaam en functionele audiovisuele oplossing neer te zetten, die het tevens mogelijk maakt dat diverse gebruikers zonder instructie kunnen vergaderen en presenteren in de diverse vergaderruimtes.

Onze oplossing

Videoconferencing

De diverse vergaderruimtes zijn allen voorzien van Professional Philips LED displays welke door middel van een eenvoudig te gebruiken knoppenpaneel bediend kunnen worden. De grote vergaderruimte is hiernaast nog voorzien van een Videoconference Systeem voor Skype for Business en Teams videocalls. Dit maakt de ruimte nog toegankelijker voor meetings waar meerdere deelnemers aanwezig zijn, die niet allemaal fysiek op locatie hoeven te zijn. Voor de weergave van demo’s in het live cooking-gedeelte is in het belevingscentrum een grote monitor op een verrijdbare trolley geplaatst, zodat deze ruimte altijd flexibel ingedeeld en optimaal benut kan worden. 

Narrowcasting

In de (bedrijfs-)kantine draait een narrowcasting oplossing van M2Cast waarop verschillende info wordt weergegeven, waaronder; het menu, de dag-/weekaanbiedingen en de duurzame producten en ingrediënten waarmee Appèl werkt. Er is in dit geval voor een non-player cloudoplossing gekozen. Dit houdt in dat het systeem wordt geïnstalleerd door middel van een externe server en kunnen de schermen worden beheerd vanaf het internet.

Over Appèl

Appèl is een bedrijfscateraar met ruim 200 locaties door het land. Al meer dan 40 jaar zorgt Appèl voor een mooi en gastvrij bedrijfsrestaurant, met goed eten en drinken in een gezellige sfeer. Bedrijfscatering met liefde voor eten en mensen, daar legt Appèl graag het accent op. Dat is een continu proces van vernieuwing, initiatief nemen aandacht geven en altijd met duurzaamheid en gezondheid in het achterhoofd. Appèl gaat verder waar anderen ophouden. Daar maken ze niet alleen de gasten van het bedrijfsrestaurant blij mee, maar het houdt hun werk ook leuk en afwisselend.