a.s.r.

Na eerder een buitenscherm voor het parkeerterrein te hebben geleverd benaderde a.s.r. ons voor buitenschermen bij de entree van hun kantoor. Fidato bood de perfecte oplossing.

Klant

a.s.r.

Uitdaging

Buitenschermen

Bijzonderheden

Rug/rug opstelling

De uitdaging

Na eerder een buitenscherm voor het parkeerterrein te hebben geleverd benaderde a.s.r. ons voor buitenschermen bij de entree van hun kantoor. Dit buitenscherm moest gezien de kijkafstand aanzienlijk groter zijn om de boodschap duidelijk weer te kunnen geven en vanzelfsprekend weerbestendig zijn aangesloten kunnen worden op de al draaiende Signage oplossing zoals a.s.r. deze van Fidato gebruikt. 

Onze oplossing

a.s.r. verzekeringsmaatschappij met buitenschermen op de parkeerplekken van Fidato

Rug/rug opstelling

Fidato heeft hiervoor een tweetal LG 75” schermen aangeboden in een zogenaamde rug/rug montage in een buitenbehuizing. De rug/rug opstelling zodat de content van beide zijdes te bekijken is. Het LG scherm omdat dit een uitstekende beeldkwaliteit en hoge duurzaamheid biedt. Dit scherm is ontwikkeld speciaal om in de niet ideale buitenomgeving, waarbij je te maken hebt met allerlei weersinvloeden en veel licht, goed te functioneren. Het scherm bevat naast de enorme lichtsterkte welke 10x zo hoog is als die van een binnenscherm, bijvoorbeeld ook een ‘Smart Brightness Control’-sensor die de helderheid van het scherm aanpast aan het zonlicht en duisternis. Zo verbruikt het scherm minder energie wanneer dat mogelijk is.

Plaatsing & montage

Voor het plaatsen van de zware en kolossale totem en de schermen hebben we gebruik gemaakt van de expertise van Hijsen in het Nauw.      Met hun minihijskraan was het plaatsen een koud kunstje.

De bediening van de schermen is bijzonder eenvoudig omdat ze worden aangestuurd via het M2Cast signage CMS waarmee ook alle overige schermen binnen het ASR-gebouw worden beheerd. Hiermee is ieder scherm individueel van een passende boodschap te voorzien en de communicatie eenvoudig te beheren.

a.s.r. verzekeringsmaatschappij met buitenschermen op de parkeerplekken van Fidato

Toegepaste oplossingen

logo a.s.r. de nederlandse verzkering maatschappij voor alle verzkeringen

Over a.s.r.

Een verzekeraar met duurzame oplossingen. Het bestaansrecht van a.s.r. is mensen helpen. We helpen klanten bij het delen van risico’s en het opbouwen van vermogen voor later. Dit doen we met diensten en producten die niet alleen nú goed zijn voor klanten, maar ook op de lange termijn. En die altijd ontwikkeld zijn met toekomstige generaties in gedachten.