Bouwbedrijf Berghege

Het monumentale kantoorpand van bouwbedrijf Berghege was toe aan een moderniseringsslag. De klant wilde hier een meer moderne werkomgeving van maken. Wij hebben ons gericht op de audiovisuele inrichting van onder andere vergaderruimtes. Daarnaast hebben we in de lunchruimte een indrukwekkende videowall geïnstalleerd!

Klant

Bouwbedrijf Berghege

Uitdaging

Volledig kantoorpand inrichten

Bijzonderheden

Videowall

De uitdaging

Het kantoorpand van bouwbedrijf Berghege is een monumentaal pand dat dateert uit 1883. Na 35 jaar gebruik te hebben gemaakt van dit pand voelde Berghege de behoefte dit gebouw dusdanig vernieuwen dat het monumentale pand zich meer leent als moderne werkomgeving. Deze omgeving, met grote kantoortuinen en transparante vergaderplekken, moest nog worden voorzien van gemoderniseerde vergaderruimtes en verschillende communicatiemiddelen en dat hebben wij voor onze rekening genomen!

Onze oplossing

Vergaderruimtes

Aan de hand van zowel de esthetische als monumentale aspecten van het pand hebben we tien vergaderruimtes voorzien van interactieve middelen, waaronder presentatie displays en touchscreens. Verschillende ruimtes zijn uitgerust met een professionele webcamtoepassing. Ook is er voorzien in een ruimtereserveringssysteem waarmee de vergaderruimtes op een intuïtieve wijze gereserveerd kunnen worden op afstand en/of bij de ruimte zelf op een interactief touchscreen. Met een LED-indicatie (rood (bezet), oranje (start) of groen (vrij)) wordt direct duidelijk of de ruimte in gebruik is of gebruikt kan worden.

Videowall

De lunchruimte van de klant, die in de historische kapel te vinden is, is het pronkstuk van het gebouw geworden. Deze is voorzien van geluid die op maat is ontworpen voor de ruimte, zodat er gepresenteerd kan worden met microfoons, maar ook dat er tijdens de lunch gezellige achtergrondmuziek gedraaid kan worden. Bovendien is in de kapel een videowall opgebouwd met maar liefst 16 (4×4) 49” Philips-monitoren. Deze enorme wand kan worden gebruikt voor presentaties, terwijl de videowall daarnaast wordt ingezet als communicatiemiddel (digital signage/narrowcasting) om bijvoorbeeld medewerkers te informeren over lopende projecten. 

Over Berghege

Bouwbedrijf Berghege is een echt Brabants bedrijf, regionaal geworteld maar landelijk opererend. Een familiebedrijf met krachtige waarden die onveranderd voelbaar zijn. Een hecht team van zo’n 200 medewerkers die betrokken, verantwoordelijk en loyaal zijn. Berghege gaat voor langlopende relaties. Bouwt een diversiteit aan projecten, het bewijs van een brede expertise. Van grote utiliteitsbouw tot kleinere woonprojecten. Van design & build tot service en onderhoud. Een bedrijf met oog voor innovatie, waar jonge talenten de ruimte krijgen en waar ze werken met duurzame technieken en volgens efficiënte werkmethodes.