Bonfix

We hebben diverse werk- en vergaderruimten voorzien van de nieuwste technieken, maar ook het realiseren van beeldschermcommunicatie was onderdeel van dit project!

Klant

Bonfix B.V.

Uitdaging

Diverse werk- en vergaderruimten

Bijzonderheden

Outdoor narrowcasting

De uitdaging

Bonfix groeide uit haar jasje en besloot haar kantoor flink uit te breiden. Een volledig up-to-date kantoorpand, zeer toegankelijk voor gebruikers en bezoekers, met mogelijkheden tot toegankelijk hybride vergaderen, draadloos presenteren en andere audiovisuele technieken die de laatste jaren volop in ontwikkeling zijn geweest en die bijdragen aan een optimale beleving van de gebruikers van het kantoor.

Onze oplossing

Diverse kantoorruimten

We hebben bij Bonfix diverse kantoorruimten voorzien van techniek die hybride vergaderen of videoconferencing, draadloos presenteren en narrowcasting mogelijk maakt. We hebben in de ruimten energiezuinige, 65 inch Philips schermen (en één i3 98 inch scherm) geïnstalleerd. Deze maken het, in combinatie met een Yealink all-in-one videobar (met camera, speaker en microfoon) en Barco Clickshare (voor een makkelijk, draadloos gebruik van de techniek) mogelijk om eenvoudig te vergaderen met mensen op afstand, zonder dat dat ten koste gaat van de verstaanbaar- en zichtbaarheid. Dit maakt de meetings over het algemeen toegankelijker en het werk efficiënter, om nog maar niet te spreken over duurzaam en verantwoord ondernemen! Ook hebben we de verschillende ruimten voorzien van Cloud luidsprekers, waar het per ruimte mogelijk is om een afzonderlijke geluidsbron te kiezen en, aan de hand van een Cloud versterker met Powershare, het volume volledig naar wens te wijzigen.

Narrowcasting

Tevens lag er een wens van Bonfix met betrekking tot het communiceren naar bezoekers van het nieuwe kantoorpand. Dit kan bijvoorbeeld gaan over bedrijfsnieuws in de entree maar ook over het welkom heten van bezoekers op de parkeerplaats. Voor dit laatste hebben wij een speciaal LG outdoor-scherm geïnstalleerd. Bestand tegen stof, regen, sneeuw en zonlicht blijft dit scherm, in hoge kwaliteit en helderheid, content delen met de bezoekers. De helderheid wordt ook nog eens automatisch aangepast naar lichtinval, om leesbaarheid te behouden en energie te besparen wanneer het bijvoorbeeld donker(der) is. 

Over Bonfix

Bonfix is een groeiend en bloeiend bedrijf dat is opgericht in 1994. Dankzij een voortvarende, originele en absoluut dynamische aanpak is het Zwolse bedrijf uitgegroeid tot een van de bekendste en belangrijkste spelers op de markt van knel-, press- en soldeerfittingen, meerlagen leidingsystemen (Alu-pers), kranen, koppelingen, slangen en aanverwante producten. Als specialist op dit gebied hebben wij een werkelijk uniek en zeer uitgebreid assortiment voor sanitair en centrale verwarming.