KPMG Meijburg & Co

KPMG Meijburg & Co is een trouwe klant van ons. Het meest recente project is de revitalisatie van het Paviljoen, de grootste en meest representatieve presentatieruimte van de organisatie. We moderniseerden de AV-apparatuur en maakten de ruimte geschikt voor hybride gebruik. Zo kunnen deelnemers aan vergaderingen en conferenties zowel fysiek als online aanwezig zijn.

Klant

KPMG Meijburg & Co

Uitdaging

Moderne AV voor representatieve locatie

Bijzonderheden

Projector met lift in schuin plafond

De uitdaging

De techniek in de ruimte was aan vervanging toe. De beeldkwaliteit was bijvoorbeeld achteruitgegaan. KPMG Meijburg streeft hoge kwaliteitsnormen na en wil dat op alle fronten uitstralen. Slecht beeld en haperende vergaderingen horen daar niet bij. Uit onze inventarisatie bleek ook dat de gebruikers hybride willen kunnen deelnemen met verschillende platforms, waaronder Microsoft Teams. KPMG Meijburg & Co vroeg onze hulp bij het weer eigentijds maken van de ruimte en het oplossen van de problemen die de gebruikers ervaarden.

Onze oplossing

Grondige analyse, strakke uitvoering

Om het Paviljoen te transformeren naar een hybride ruimte, begonnen we met een grondige analyse van de huidige en gewenste situatie. Samen met de klant verkenden we de wensen en mogelijkheden in een inspiratiesessie wat uitmondde in een helder plan van aanpak.

Gedetailleerd lichtplan

Het lichtplan stemden we tot in detail af op de locatie. Ondertussen lieten we een aantal bouwkundige aanpassingen door andere partijen uitvoeren. Onze projectleider coördineerde de installatie van de nieuwe apparatuur door onze technici. Daarna konden onze programmeurs diverse scenario’s instellen voor de bediening van de techniek; ICT is immers een belangrijk deel van het ontwerpen, installeren en beheren van AV-systemen.

Beter, duurzamer, flexibeler

In overleg met de opdrachtgever besloten we om de inrichting van de ruimte zo veel mogelijk te respecteren en de nieuwe apparatuur te plaatsen op de plek van de oude. We plaatsten o.a. een nieuwe laserprojector met lift in een schuin plafond en een opgespannen projectiescherm op een gebogen wand. De bediening, het geluid, de verlichting en de camera’s: we hebben alles vernieuwd. Zowel beginners als experts zijn in staat de techniek gebruiken. Het draadloze discussiesysteem zorgt voor een goede spraakweergave, de Ledlampen zijn duurzaam en de videoconferentie-oplossing werkt nu op ieder platform.

Klant aan het woord

We zijn erg te spreken over de aanpak van Fidato. Ze luisterden goed naar onze wensen en inventariseerden zorgvuldig wat er nodig was om onze doelen te behalen. De inspiratiesessie heeft ons ook zeker geholpen in onze keuzes. Na uitvoerige testen en een gebruikerstraining hebben we het systeem in gebruik genomen. Heel prettig is het feit dat Fidato een eigen serviceafdeling heeft die we altijd kunnen benaderen, mochten we tegen problemen aanlopen.

Sander Dijkema, Hoofd Facilities Meijburg & Co –

Testen en trainen

Zoals de klant al vermeldde hebben we uiteraard alle AV-functies en scenario’s grondig getest. We verzorgden een training voor de gebruikers en beheerders van de ruimte zodat iedereen bekend is geraakt met de apparatuur.

Na zes weken gebruik volgt er een evaluatie met de klant en passen we, indien gewenst, de besturing aan. Mocht de klant op een later tijdstip vragen hebben dan is onze serviceafdeling te allen tijde bereikbaar.

Het Paviljoen is weer eigentijds en voorzien van moderne AV-middelen met een goede beeld- en geluidskwaliteit én met de mogelijkheid tot hybride/online deelname.

Over KPMG Meijburg & Co

KPMG Meijburg & Co specialiseert zich in fiscale advisering door belastingadviseurs, in 1939 opgericht door Willem Meijburg. De vasthoudendheid, het ondernemerschap en de veerkracht van Meijburg en Klijnveld zijn nog steeds typerend voor de dienstverlening door Meijburg & Co., inmiddels een onafhankelijke ‘member firm’ in het wereldwijde netwerk van KPMG.