KPMG Meijburg & Co

Op diverse locaties van deze toonaangevende fiscale adviseur maakten we werkomgevingen toegankelijker door onder anderen het integreren van systemen en het wegwerken van bekabeling.

Klant

KPMG Meijburg & Co

Uitdaging

Vergroten gebruikersgemak

Bijzonderheden

Unified Communication

De uitdaging

We hebben voor KPMG Meijburg & Co diverse ruimtes op verschillende locaties audiovisueel ingericht. Zowel in Rotterdam, Amsterdam, Zwolle als Eindhoven hebben we onze expertise ingezet en werkomgevingen voorzien van uiteenlopende audiovisuele toepassingen, met als doel om deze omgevingen toegankelijker en gebruikersvriendelijker te maken.

Onze oplossing

Gebruikersgemak

De voornaamste behoefte van de klant was het verminderen van de bekabeling en het hiermee vergroten van gebruikersgemak tijdens vergaderingen en presentaties. Verder wenste de klant het gebruik van Skype for Business en dan in het bijzonder het beter integreren van de videoconference-functie in de presentatieruimten. Onze professionals hebben hier op gerichte wijze op ingespeeld door te kiezen voor een nieuwe Unified Communication toepassing. Dit maakt het mogelijk dat gebruikers hun eigen BYOD apparatuur, zoals tablet, laptop of smartphone, kunnen meenemen en gemakkelijk kunnen aansluiten. Met slechts één USB 3.0 kabel kan men hier gebruik van maken tijdens een vergadering. Er is gebruik gemaakt van een Creston Unified Communication processor en conference telefoon, die de ruimtes nog gebruikersvriendelijker maken. 

Narrowcasting

De opdrachtgever wenste om met pakkende beeldschermcommunicatie haar doelgroep te bereiken, zowel intern als extern. Om die reden kozen we voor narrowcasting. We hebben negentien schermen, verspreid over het hele pand, geïnstalleerd en geconfigureerd. Om het beheer hiervan toegankelijk te maken, adviseerde we een modern Content Management Systeem. Dit maakt het beheer van het bereiken van de doelgroep met de juiste content een stuk eenvoudiger. Zo worden er playlists gecreëerd door gebruik te maken van templates, welke bijvoorbeeld gekoppeld zijn aan externe databronnen zoals een RSS feed. Door middel van een eenvoudig in te stellen planningsfunctionaliteit, kan content op verschillende dagen, tijden en schermen afgespeeld worden. Voor vereenvoudiging van beheer is gekozen voor TDM narrowcasting , die voorziet in de wensen en behoeften van de klant met betrekking tot (de)centraal contentbeheer.

Over KPMG

KPMG is op te splitsen in twee onderdelen: Meijburg & Co en Meijburg Legal. KPMG Meijburg & Co is, sinds de oprichting in 1939, een van de meest toonaangevende fiscale adviseurs van Nederland. Expertise, kwaliteit, snelle respons en een proactieve benadering staan bij hen hoog in het vaandel. KPMG Meijburg & Co is inmiddels internationaal georiënteerd en actief in 153 landen.