Lexence

We hebben het nieuwe kantoorpand van Lexence ingericht met hoogwaardige audiovisuele toepassingen. Denk aan beeldschermcommunicatie, maar ook toegankelijke vergaderruimten met ruimtereservering!

Klant

Lexence

Uitdaging

Audiovisuele inrichting kantoorpand

Bijzonderheden

M2Cast

De uitdaging

We zijn gekozen, op basis van een aanbesteding, om het nieuwe kantoorpand van Lexence te voorzien van hoogwaardige audiovisuele toepassingen. Ze zijn verhuisd naar het ‘Infinity gebouw’ (ook wel bekend als ‘de Schoen) op de Zuidas, Amsterdam en hebben dit pand ook meteen laten verbouwen. Dit gebouw voldeed aan de voorwaarden waar Lexence naar op zoek was: bestaande bouw, energiezuinig en iconisch. Tijdens het inrichten van het nieuwe pand ontstond de behoefte naar innovatieve, gebruikersvriendelijke en toegankelijke werkomgevingen. 

Onze oplossing

Inrichting

We hebben in de Schoen alle AV toepassingen verzorgd. Bij de receptie, op de derde verdieping, wordt de cliënt gelijk geïnformeerd door de narrowcasting schermen van M2cast. De multifunctionele vergaderruimtes zijn zo ingericht dat het voor de gebruikers zo eenvoudig mogelijk te gebruiken is en efficiëntie boven aan staat. Tevens zijn veel van de vergaderruimtes uitgevoerd met Evoko ruimtereserveringssystemen waardoor er zich geen ongewenste interrupties meer voor kunnen doen en de cliënt of werknemer precies kan zien tot hoe laat de vergadering duurt en wie er aanwezig zijn. Naast allerhande bekabelde aansluitmogelijkheden, is ook de mogelijkheid tot het draadloos verbinden van BYOD devices gerealiseerd.

Werkcafé

We hebben ook het nieuwe ‘Werkcafé’ van Lexence voorzien van verschillende audiovisuele toepassingen. Voor het makkelijk geven van interne presentaties is het werkcafé voorzien van een volwaardige AV installatie waaronder een prachtig 84 inch scherm op een trolley. Dit biedt naast een hoogwaardig beeld ook een mobiel en daarmee gebruikersvriendelijk presentatiemiddel. Het werkcafé biedt verder een spectaculair uitzicht op het zuiden van Amsterdam. 

Over Lexence

Lexence is een advocaten- en notarissenkantoor op de terreinen vastgoed- en ondernemingsrecht gericht op organisaties die actief zijn op de Nederlandse markt. De ruim 125 professionals van Lexence, waaronder 80 advocaten & notarissen, werken in bevlogen teams geleid door betrokken partners.