Openluchtmuseum

We hebben tijdens dit winterse evenement de bezoekersbeleving voor onze rekening genomen, zowel met licht als met geluid!

Klant

Openluchtmuseum

Uitdaging

Kerstsferen creëren

Bijzonderheden

Vertrouwensband met de klant

De uitdaging

We hebben ons tijdens dit winterevenement beziggehouden met het creëren van Kerstsferen. Onze techniek draagt flink bij aan de beleving van de bezoekers tijdens dergelijke evenementen. Denk aan het hullen van gevels en ruimten in warme sferen, maar ook bijvoorbeeld het installeren van een omroepsysteem met speakers over het gehele terrein nemen wij voor onze rekening. Onze techniek maakt op die manier toegankelijker en draagt bij aan een optimale ervaring voor de bezoekers.

Onze oplossing

Techniek

Bij een evenement met een dergelijke omvang komt uiteenlopende techniek kijken die bijdraagt aan de beleving van de bezoekers. Drie dagen voor de start van een dit evenement was ons team al aanwezig om de voorbereidingen te treffen, zoals het aanleggen en wegwerken van bekabeling. We hebben ongeveer 40 luidsprekers en 100 lampen ingezet tijdens dit driedaagse evenement, om gebouwen en ruimten in Kerstsferen te hullen en bezoekers te voorzien van relevante informatie (zoals aanvangstijden van workshops). Tevens zorgden diverse zendmasten, versterkers en microfoons er voor dat er over het gehele terrein activiteiten, workshops en optredens goed te volgen waren. Het evenemententerrein werd technisch onderverdeeld in acht zones. Dit maakt het voor onze experts makkelijk om invloed uit te oefenen op een specifiek onderdeel van het evenemententerrein. 

Service

Toch gaat onze bijdrage aan een evenement als Landleven Winter verder dan enkel het installeren van techniek. Sterker nog, het is het menselijk contact tussen ons en de klant wat het verschil maakt. Gezien het feit we dit evenement niet voor de eerste keer technisch hebben ondersteund, kunnen we zelfs spreken van een bepaalde vertrouwensband tussen ons en de mensen van Landleven. Tijdens het gehele evenement was er altijd één van onze experts aanwezig. Deze stond in contact met acht personen van de organisatie, om snel te kunnen schakelen en eventuele technische calamiteiten te kunnen tackelen. Wij zetten altijd een stapje extra voor onze klanten!

Over Landleven

Landleven gaat over het leven dat zich afspeelt buiten de bebouwde kom en binnen de grenzen van Nederland. Landleven is de bron voor praktische informatie, inspiratie en is een weergave van het echte landleven dat voor velen zo herkenbaar is. Het merk Landleven bestaat uit een magazine, website, nieuwsbrief en evenementen . Daarnaast produceert Landleven een uitgebreide lijn met Landleven producten, waaronder verschillende boeken, de Landleven agenda en scheurkalender.