Van Benthem & Keulen

Na de revitalisatie van een bestaand kantoorpand is van Benthem & Keulen verhuisd naar de door Fidato ingerichte locatie die voorzien is van toekomstbestendige audiovisuele faciliteiten.

Klant

Van Benthem en Keulen

Uitdaging

Gebruiksvriendelijkheid

Bijzonderheden

Digital sound processing

De uitdaging

Een functioneel zakelijk audiovisuele inrichting voor verschillende vergaderzalen die zowel gebruikersvriendelijk, innovatief, toekomstbestendig als eenvoudig uit te breiden is. Dit was de vraag voor de (her)inrichting van het kantoor in Utrecht.

Onze oplossing

Kantoorpand Benthem & Keulen, fullservice kantoor met audiovisuele oplossingen van Fidato

Ctouch touchscreens

Voor de beeldweergave hebben we zowel gebruik gemaakt van Ctouch touchscreens als Sony 4k LED displays met intelligente software waarbij alles in het netwerk is opgenomen om op afstand te kunnen benaderen. Hierdoor zijn de audiovisuele middelen toekomstbestendig doordat deze op afstand te upgraden en te beheren zijn. Tegelijkertijd zijn de displays dankzij intelligente software geschikt als narrowcastingscherm voor beeldschermcommunicatie.

Kantoorpand Benthem & Keulen, fullservice kantoor met audiovisuele oplossingen van Fidato
Kantoorpand Benthem & Keulen, fullservice kantoor met audiovisuele oplossingen van Fidato

Inrichting

Het restaurant en de bar zijn voorzien van audioversterking met naast de seminarruimte tevens draadloze microfoonsets en inzet van digital sound processing waardoor audio automatisch wordt geregeld en rondzingen wordt voorkomen. De boardroom en seminarruimte hebben we daarnaast voorzien van grootbeeldprojectie middels een Sony laserbeamer. Verder hebben we de entree en twintig spreekruimtes uitgerust met diverse audiovisuele apparatuur. Steeds is hierbij op eenzelfde wijze het bedienen van de AV apparatuur en het aansluiten van de devices zoals bijv. laptop verzorgd. Een grote ruimte is voorzien van een dubbele presentatievoorziening, ook weer gebruiksvriendelijk te bedienen.

Aanvullende dienstverlening

Door het pand heen wordt een beeldschermcommunicatietoepassing ingezet als vernieuwend en eenvoudig aan te passen medium. De samenwerking beslaat naast het hebben geïnstalleerd van de gehele AV installatie en het bijbehorende onderhoud ook de dienstverlening voor tijdelijke behoeften voor inhuur en evenementen.

Kantoorpand Benthem & Keulen, fullservice kantoor met audiovisuele oplossingen van Fidato
Logo van Benthem & Keulen, fullservice kantoor met audiovisuele oplossingen van Fidato

Over Van Benthem & Keulen

Van Benthem & Keulen is hét ambitieuze fullservice kantoor in advocatuur en notariaat. Het kantoor is gevestigd in Utrecht en behoort tot de top 20 grootste kantoren van Nederland. Het richt zich op grote en middelgrote ondernemingen en instellingen en heeft een sterke aanwezigheid in retail, zorg, finance, onderwijs, energie en overheid.