Vreugdenhil Dairy Foods

We hebben het volledige hoofdkantoor van Vreugdenhil Dairy Foods toegankelijker en gebruikersvriendelijker gemaakt door middel van onze audiovisuele toepassingen. Zo hangt er in de ontvangsthal meteen een 98 inch scherm!

Klant

Vreugdenhil Dairy Foods

Uitdaging

Audiovisuele inrichting kantoorpand

Bijzonderheden

Narrowcasting

De uitdaging

In het nieuwe, duurzame hoofdkantoor van Vreugdenhil Dairy Foods te Nijkerk hebben we de totale audiovisuele inrichting verzorgd. Het belang van de duurzaamheidsfactor wordt benadrukt door het behalen van een vijf sterren BREEAM-certificering. Naast duurzaamheid, staan kwaliteit en samenwerking centraal bij Vreugdenhil. Deze pijlers zijn bij het realiseren van audiovisuele oplossingen als uitgangspunt genomen.

Onze oplossing

Inrichting

De indrukwekkende 98 inch (248 cm diagonaal) 4K-monitor in de ontvangsthal van het gebouw heeft een dubbele functionaliteit gekregen. Deze zal gebruikt worden voor het weergeven van presentaties bij grotere evenementen en zal ingezet worden voor narrowcasting waarbij Vreugdenhil doelgerichte informatie laat zien. Daarnaast zijn de pantries voorzien van monitoren met een gelijke narrowcasting functionaliteit om personeel en bezoekers te informeren over nieuws aangaande de organisatie. De directiekamer van het kantoor is tevens voorzien van een volledig geïntegreerd systeem met draadloze presentatiemogelijkheden, te bedienen met een iPod. De vergaderruimten in het kantoorgebouw zijn voorzien van de nieuwste oplossingen om eenvoudig flexibel te worden ingezet.

AV as a service

Narrowcasting is voor Vreugdenhil Dairy Foods landelijk uitgerold, waardoor op alle  (productie)locaties van Vreugdenhil ook doelgerichte gecommuniceerd wordt middels beeldschermen. Dit maakt naast de panden ook de informatie toegankelijker voor de gewenste doelgroep. Naast de audiovisuele inrichting van het gehele kantoor, is er een serviceovereenkomst afgesloten met Vreugdenhil voor preventief en correctief onderhoud aan de geïnstalleerde AV systemen. Dit houdt in dat wij ook na installatie ons bezighouden met het optimaal gebruik maken van audiovisuele toepassingen.

Over Vreugdenhil

Sinds 1954 is Vreugdenhil actief op de zuivelmarkt. Met 3 fabrieken en 900 melkveehouders is zij inmiddels de grootste producent van Europa op het gebied van volle melkpoeder. Vreugdenhil produceert melkpoeders voor de levensmiddelenindustrie en miljoenen consumenten over de hele wereld.