Big Water Hack 2024

Tijdens the Big Water Hack 2024 sloten 50 deelnemers zich 24 uur op op een industriële locatie om samen aan ideeën te werken. Maar daar moest wel wat voor gebeuren. Wij zorgden voor alle faciliteiten en techniek om dat mogelijk te maken; een ware audiovisuele beleving en een zorgeloze ondersteuning.

Read More

Floating Office

We hebben met de Floating Office weer een supermooi project gerealiseerd! Diverse werk- en vergaderruimten, maar ook een in het oog springende videowall zijn onderdeel van dit project.

Read More
Kantoorruimte met audiovisuele oplossingen van Fidato

Universiteit Twente

De Universiteit Twente vroeg ons om het aanwezige projectscherm te vervangen door een LED Wall.

Read More
Universiteit Twente collegezaal met audiovisuele oplossingen van Fidato

Hogeschool Rotterdam – Kralingse Zoom

Voor de nieuwe locatie Kralingse Zoom van Hogeschool Rotterdam is Fidato gevraagd een auditorium multifunctioneel in te richten.

Read More
Hogeschool Rotterdam - Kralingse Zoom - Collegezaal met audiovisuele oplossingen van Fidato

Hogeschool Rotterdam – Drijvend Paviljoen

‘Ontwerp en lever een multifunctionele, gebruikersvriendelijke audiovisuele oplossing op een unieke locatie, geschikt voor presenteren, confereren en lesgeven. Zorg dat de inrichting een echte experience is en recht doet aan de bijzondere locatie in beeld, licht en geluid.’

Read More
Hogeschool Rotterdam Drijvend Paviljoen collegezaal met audiovisuele oplossingen van Fidato

a.s.r.

Na eerder een buitenscherm voor het parkeerterrein te hebben geleverd benaderde a.s.r. ons voor buitenschermen bij de entree van hun kantoor. Fidato bood de perfecte oplossing.

Read More
a.s.r. verzekeringsmaatschappij buitencommunicatie van Fidato

Gelredome

De beeldscherm communicatieoplossing zoals deze bij Gelredome draaide was gedateerd en aan vervanging toe. Fidato helpt met de update en modernisering.

Read More
Gelredome - evenementen locatie met audiovisuele oplossingen (av) van Fidato

Differ

Onze klant stond voor een uitdagende taak: het migreren van bestaande vergaderruimtes naar een hybride vergaderconcept. Fidato had de oplossing!

Read More