KPMG Meijburg & Co

KPMG Meijburg & Co is een trouwe klant van ons. Het meest recente project is de revitalisatie van het Paviljoen, de grootste en meest representatieve presentatieruimte van de organisatie. We moderniseerden de AV-apparatuur en maakten de ruimte geschikt voor hybride gebruik. Zo kunnen deelnemers aan vergaderingen en conferenties zowel fysiek als online aanwezig zijn.

Read More

Weener XL

We zijn trots op de audiovisuele inrichting van het nieuwe pand van Weener XL, omdat we door een nauwe samenwerking en een klantgerichte aanpak een moderne werkplek hebben gecreëerd die het ‘work anywhere concept’ waar Weener XL naar streeft mogelijk maakt.

Read More

Gemeente Den Bosch – Groot Tuighuis

‘Help ons een historisch pand te transformeren en deze te voorzien van de modernste AV-middelen zonder het monumentale karakter te schaden en houd daarbij rekening met duurzaamheid.’

Read More

Big Water Hack 2024

Tijdens the Big Water Hack 2024 sloten 50 deelnemers zich 24 uur op op een industriële locatie om samen aan ideeën te werken. Maar daar moest wel wat voor gebeuren. Wij zorgden voor alle faciliteiten en techniek om dat mogelijk te maken; een ware audiovisuele beleving en een zorgeloze ondersteuning.

Read More

Floating Office

We hebben met de Floating Office weer een supermooi project gerealiseerd! Diverse werk- en vergaderruimten, maar ook een in het oog springende videowall zijn onderdeel van dit project.

Read More
Kantoorruimte met audiovisuele oplossingen van Fidato

Universiteit Twente

De Universiteit Twente vroeg ons om het aanwezige projectscherm te vervangen door een LED Wall.

Read More
Universiteit Twente collegezaal met audiovisuele oplossingen van Fidato

Hogeschool Rotterdam – Kralingse Zoom

Voor de locatie Kralingse Zoom van Hogeschool Rotterdam is Fidato gevraagd een auditorium multifunctioneel in te richten.

Read More
Hogeschool Rotterdam - Kralingse Zoom - Collegezaal met audiovisuele oplossingen van Fidato

Hogeschool Rotterdam – Drijvend Paviljoen

‘Ontwerp en lever een multifunctionele, gebruikersvriendelijke audiovisuele oplossing op een unieke locatie, geschikt voor presenteren, confereren en lesgeven. Zorg dat de inrichting een echte experience is en recht doet aan de bijzondere locatie in beeld, licht en geluid.’

Read More
Hogeschool Rotterdam Drijvend Paviljoen collegezaal met audiovisuele oplossingen van Fidato