Revitalisatie Paviljoen KPMG Meijburg

Het Paviljoen van KPMG Meijburg & Co, hun grootste en meest representatieve presentatieruimte, was toe aan een flinke opfrisbeurt. Een opdracht met de nodige uitdagingen.

Kwaliteit staat hoog in het vaandel bij KPMG Meijburg & Co. De techniek in de presentatieruimte voldeed niet meer aan de hedendaagse standaard dus hebben we na een grondige analyse en een gezamenlijke inspiratiesessie bepaald wat er moest gebeuren om de ruimte weer helemaal van deze tijd te maken. Het resultaat mag er zijn.

Uitdagingen

Een totaal nieuw lichtplan behoorde o.a. tot de werkzaamheden. Grotere uitdagingen waren het plaatsen van een nieuwe laserprojector met een lift en een opgespannen projectiescherm. De projector is namelijk in een schuin plafond geplaatst waaruit deze omlaag zakt. En het projectiescherm is geplaatst op een gebogen wand wat het opspannen lastiger maakte. Voor elke uitdaging is een oplossing zo ook voor deze. 

Meer dan tevreden

Zo is de AV-apparatuur weer up-to-date en mag de ruimte weer gezien worden. Net als de klant zijn we blij met het einderesultaat. Wil je weten hoe we de genoemde uitdagingen zijn aangegaan? Neem gerust contact met ons op, we vertellen het graag. 

Op onze projectenpagina vind je een uitgebreider verslag.