HET NIEUWE ONDERWIJS

Hybride onderwijs

Hybride leren geeft een deelnemer de keus: aanwezig zijn of online deelnemen. Maar dan moeten beide ervaringen wel gelijkwaardig zijn. Met de juiste techniek kan dat. Wat je nodig hebt zijn AV-systemen die makkelijk te bedienen zijn én betrouwbare prestaties leveren.

Wat is hybride onderwijs?

Hybride onderwijs houdt in dat niet alle deelnemers van een les, training of cursus fysiek aanwezig hoeven te zijn om deel te nemen. Hybride onderwijs is niet meer optioneel. Het onderwijs is internationaal geworden, waarbij studenten vanuit huis blijven studeren en steeds meer mensen onderwijs combineren met werk. De technologie die tijdens het deelnemen aan lessen en trainingen wordt gebruikt, speelt een cruciale rol. Iedereen moet verstaanbaar zijn, materialen moeten goed zichtbaar zijn en er moet gelijkwaardige interactie mogelijk zijn tussen online deelnemers en fysiek aanwezige personen. Dit is geen eenvoudige taak, vooral niet voor onderwijsinstellingen of trainingsinstituten die veel verschillende ruimtes beheren met uiteenlopende inrichtingen en toepassingen. Aan de ene kant wil je elke ruimte voorzien van op maat gemaakte AV-apparatuur, maar aan de andere kant moet deze ook door docenten en medewerkers online kunnen worden bediend. Wij zorgen met al onze systemen voor een herkenbare en eenvoudige bediening die consistent is voor elke ruimte, zelfs als de inrichting verschilt.

Altijd een topervaring voor alle deelnemers

We zijn gespecialiseerd in het implementeren van de juiste technische en audiovisuele oplossingen die voldoen aan de behoeften van hybride onderwijs. Door deze expertise kunnen we hybride onderwijs toegankelijk maken voor zowel deelnemers als docenten voor een optimale leservaring. Onze maatwerkoplossingen bestaan uit hoogwaardige, eenvoudig bedienbare apparatuur, die uitermate geschikt zijn voor grote openbare ruimtes zoals collegezalen.

We helpen je met advies, ontwerp, installatie en adoptie

Met meer dan 30 jaar ervaring in de sector zijn we voortdurend meegegroeid met de veranderende markt. Je kunt rekenen op eerlijk advies, deskundige hulp bij het ontwerpen en installeren van op maat gemaakte audiovisuele systemen, en ondersteuning bij het succesvol in gebruik nemen van deze technologieën.

Hybride onderwijs klantcases

Trots op onze hybride onderwijs klanten