AI-vergaderen én platinum partnership

Bij Fidato zijn we nieuwsgierig en altijd op zoek naar de beste innovaties om onze klanten verder te helpen. Juist daarom zijn we extra blij dat we zijn verkozen als exclusieve Platinum Partner van Huddly, leverancier van artificial intelligence (AI) oplossingen. Met de inzet van slimme camera’s voorzien van AI-technologie zijn we in staat om inclusief vergaderen naar een nog hoger niveau te tillen.

Want hoe zorg je ervoor dat tijdens online meetings de aandacht niet verslapt? Dat iedereen zich beter gezien en gehoord voelt waardoor meetings en trainingen efficiënt zijn? Hoe mooi is het als deelnemers op afstand creatief zijn, het gevoel hebben van samenwerken en daardoor met betere ideeën komen?

De Huddly Crew is zo’n innovatie waar we enthousiast van worden: een AI-gestuurd videoconference systeem met drie camera’s, gericht op optimale betrokkenheid en communicatie tussen alle deelnemers. Het systeem onderscheidt zich door het slim combineren van real-time shots van zowel sprekers, aanwezigen als van de ruimte zelf. Huddly maakt namelijk gebruik van kunstmatige intelligentie en technieken uit de tv-productie. 

Herkennen van lichaamstaal 

Met standaard vergadertechnologie wordt de spreker in beeld genomen. Voor échte betrokkenheid is echter meer nodig. Huddly maakt gebruik van slimme AI-techniek die als een heuse regisseur te werk gaat. Lichaamstaal en verbale communicatie wordt remote aan deelnemers weergegeven wat de aandacht tijdens meetings ten goede komt en deelnemers aan een vergadering betrokken houdt. 

Door het gebruik van AI krijgen de deelnemers op afstand het gevoel dat ze echt bij de meeting aanwezig zijn. De camera’s leggen deelnemers vanuit verschillende hoeken vast, schakelen naadloos tussen verschillende opnames en geven soms een volledig overzicht van de ruimte. Dat gebeurt allemaal automatisch, zonder handmatige acties wat ervoor zorgt dat vergadering soepel en professioneel in beeld wordt gebracht.

Huddly Platinum Partner  

“Met gepaste trots kunnen we melden dat we het exclusieve Platinum partnership hebben verworven van Huddly. Na een intensief traject met training en opleiding zijn we daarmee één van de weinig gecertificeerde Nederlandse system integrators die het volledige portfolio van Huddly kan leveren. We geloven namelijk in de innovatie op het gebied van hybride vergaderen en de inzet van AI en de mogelijkheden die dit voor nu en de toekomst biedt. Met een ware experienceruimte en de kennis binnen onze organisatie, zijn we in staat onze klanten nog beter te adviseren en te helpen op het gebied van hybride vergaderen.” (Maurice Hurxkens, directeur Fidato).

Met AI-technologie wordt videoconference nog intuïtiever en natuurlijker met inclusief vergaderen als resultaat: meer toegankelijk en meer betrokken. Of het nu gaat om teamvergaderingen, klantpresentaties of internationale conferenties, wij richten ons op de beste oplossing voor elke situatie. 

Wil je weten wat voor jou de mogelijkheden zijn? Neem dan vooral contact met ons op en ervaar de nieuwe wijze van videovergaderingen.