24-uurs AV-ondersteuning voor hackaton

50 deelnemers, 24 uur ‘opgesloten’ op een industriële locatie, brainstormend over het waterbeheer van de toekomst: de Big Water Hack 2024.

Hoe ziet het waterbeheer van de toekomst er (mogelijk) uit?
Daarover gingen 50 deelnemers, 24 uur non-stop in overleg waarbij ze al hun creativiteit loslieten op vijf scenario’s. In de perfect gekozen omgeving van het Waterschapshuis werden de deelnemers in zeven groepen verdeeld en gingen onder hoge tijdsdruk aan het werk om met behulp van storytelling skills en chat GPT tot concrete beelden te komen waar de watersector mee aan de slag kan.

‘Basisbehoeften’ wifi en stroom

Om de organisatie en deelnemers een dag, nacht en een ochtend probleemloos door te laten werken hebben we ons flink kunnen uitleven. Want om aan de ‘basisbehoeften’ wifi en stroom te voldoen hebben we alle zalen voorzien van tijdelijke wifi-accesspoints en voor voldoende stroom, voor alle opladers en adapters van 50 deelnemers, hebben we een stroomdistributienet gecreëerd met voldoende stopcontacten bij alle tafels.

Samenwerking 

Meer dan prettig was de onderlinge samenwerking met event-organisator Kris Helders tijdens deze hackaton waar we al eerder mee samenwerkten; ‘Het voelt niet als een opdrachtgever/leverancier-relatie maar echt als samenwerking, we willen beide het best mogelijke event neerzetten.’ 

Hackmaster Thomas van Zuijlen was ook meer dan tevreden over de samenwerking en liet zijn waardering blijken middels een paar Post-its voor onze collega Patrick.

De hele case lees je hier