Start installatie nieuwe RIVM-gebouw

Een mijlpaal, want na vele maanden van voorbereiding zijn we officieel gestart met de installatie van de AV-voorzieningen voor het nieuwe gebouw van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) op het Utrecht Science Park.

In het 80 meter hoge gebouw richten we maar liefst 16 verdiepingen in met overleg- en vergaderruimten. Vervolgens gaan we een vleugel, met ongeveer 25 vergaderzalen plus een collegezaal én een auditorium voor 200 personen, voorzien van de nieuwste AV-faciliteiten. 

Omvangrijk project 

Een bijzonder en omvangrijk project waar we naast alle vergaderfaciliteiten zoals interactieve displays en videoconferencing het gebouw tevens van narrowcasting zullen voorzien. Hebben we dan alles benoemd? Bijna…. want ook smart building oplossingen zoals wayfinding, ruimte- en werkplekreservering zullen door ons worden aangebracht.

Duurzaam

Alle AV-apparatuur wordt centraal aangestuurd voor efficiënt beheer op afstand en voldoet aan de actuele energieprestatienormen waarmee we aan de hoge duurzaamheidseisen voldoen die RIVM aan het nieuwe pand heeft gesteld.

We zijn bijzonder trots dat we een bijdrage mogen leveren aan de realisatie van dit nieuwe onderkomen van het RIVM.