VSI certificering 2024 is binnen!

Kies voor kwaliteit en onafhankelijkheid: de VSI-certificering voor 2024 is binnen

Trots kunnen we melden dat Fidato ook voor dit jaar weer VSI-gecertificeerd is. Zo’n certificatie is altijd spannend. En toch ook weer niet, omdat we iedere dag hard werken aan kwaliteit en onafhankelijkheid. Omdat dat van groot belang is voor onze klanten.

De VSI, de branchevereniging van installerende audiovisuele bedrijven in Nederland, stuurt ieder jaar auditors langs om te controleren of we nog voldoen aan hun lange lijst met kwaliteitseisen. Deze belangrijke, jaarlijkse check op de kwaliteit van onze dienstverlening zorgt dat we scherp blijven op kwaliteit, kennis en onafhankelijkheid.

Wat is de VSI en waarom vinden wij certificering belangrijk?

VSI staat voor Vereniging System Integrators, de Nederlandse branchevereniging van installerende audiovisuele bedrijven. Lidmaatschap en certificering van de VSI betekent landelijke erkenning van audiovisuele deskundigheid, ervaring en onafhankelijkheid. Klanten die werken met een bedrijf dat aangesloten is bij de VSI betekent dat zij kiezen voor betrouwbaarheid, continuïteit en toewijding aan kwaliteit. Niet toevallig is dat ook de kern van hoe wij bij Fidato werken.

Het jaarlijks certificeringsproces

Dit jaar werd de audit uitgevoerd door Cuccibu die beoordeelde of een bedrijf financieel gezond is, of er genoeg aandacht is voor opleiding en kennisontwikkeling en of de dienstverlening voldoet aan de uitgebreide kwaliteitseisen van de VSI. Ook deden de auditors onderzoek naar de reputatie in de markt én of we onafhankelijk adviseren naar onze klanten.

Spannend?

Spannend, zo’n audit? Eigenlijk niet. Want de eisen die de VSI stelt, zijn dingen die wij van nature ook al willen én doen. Wij geloven in onafhankelijk, onderbouwd advies en we doen niets liever dan mooie projecten netjes opleveren. We gaan voor tevreden klanten met kernwaarden als flexibel, betrouwbaar, betrokken en klantgericht. Gewoon, zoals onze klanten ons kennen dus. Maar toch, het voelt goed als het certificaat dan weer voor een jaar binnen is.

Wat we doen voor onze klanten lees je bij Projecten. Meer over onze aanpak op Over Ons.