State of the art AV in een historisch pand

Het historische Groot Tuighuis in Den Bosch, daterend uit 1430, heeft een indrukwekkende transformatie ondergaan naar het nieuwe Erfgoedcentrum. Dit nieuwe hoofdstuk in de geschiedenis van het gebouw werd mede mogelijk gemaakt door ons advies en de implementatie van geavanceerde audiovisuele (AV) installaties. 

We zijn blij en trots dat we dit unieke gebouw konden voorzien van de nieuwste technologieën, zonder het monumentale karakter aan te tasten. 

Duurzaam 

Het project stelde ons voor unieke uitdagingen, zoals het integreren van moderne AV-systemen in een historische omgeving, waarbij we absoluut niets mochten veranderen aan de oorspronkelijke constructie. Bijzonder was ook het hergebruik van een projector uit de raadszaal, in lijn met de duurzaamheidsdoelstellingen van de gemeente. 

Beste van twee werelden

Door een nauwe samenwerking met de gemeente en andere betrokken partijen, is het ons gelukt om het beste van twee werelden te verenigen: de historische pracht van het Groot Tuighuis met state of the art technologie duurzaam ingericht. 

Lees hier de hele case.

Nieuwgierig hoe we jouw pand kunnen inrichten met State of the Art audiovisuele toepassingen? Bel of mail ons gerust (026-3644828 of info@fidato.nl).