Realisatie work anywhere concept

Trots kunnen we vertellen dat wij de volledige audiovisuele inrichting voor het nieuwe pand van Weener XL, het werk- en ontwikkelbedrijf van de gemeente ‘s-Hertogenbosch, hebben gerealiseerd. 

Dit project, succesvol opgeleverd in de zomer van 2023, markeert voor Weener XL een belangrijke stap voorwaarts in het faciliteren van het ‘work anywhere concept’, volledig in lijn met de hedendaagse behoeften van werknemers en organisaties. 

Bedieningsgemak voor modern samenwerken

Bij Fidato begrijpen we hoe belangrijk een geavanceerde, makkelijk te bedienen audiovisuele inrichting is voor modern samenwerken. De realisatie van de audiovisuele inrichting voor het nieuwe pand van Weener XL, het werk- en ontwikkelbedrijf van de gemeente ‘s-Hertogenbosch, laat dat goed zien. We gebruikten technologie zoals we dat graag doen: om gebruiksvriendelijkheid en hybride werk bij elkaar brengen. 

Efficiënte, prettige werkomgeving 

Onze inzet voor innovatie en gebruiksvriendelijkheid heeft geresulteerd in een werkomgeving die niet alleen de efficiëntie verhoogt, maar ook de tevredenheid van de medewerkers verbetert en zo bijdraagt aan de missie van Weener XL om de mens centraal te stellen in alle vraagstukken rondom werk.

Hele case lezen?  Klik hier.